iStyle a anunțat preluarea magazinului iCentre din Mall Promenada, achiziție care îi asigură poziția de unic partener comercial Apple din România cu statutul de APR (Apple Premium Reseller) începând din 19 aprilie 2019.

iSTYLE gestionează acum zece locații în București și principalele orașe din țară. Acestea însumează aproximativ 1.500 mp de retail high-tech premium, proiectate și executate cu atenția la detalii caracteristică pentru Apple, și sunt deservite de peste 50 de consultanți instruiți la cele mai ridicate standarde.

Achiziția vine în completarea acțiunilor întreprinse în anul precedent, care includ integrarea echipei iSTYLE PRO ca departament de service autorizat Apple (un segment de business prioritar și pentru 2019), migrarea la o nouă platformă de e-commerce, care îmbunătățește experiența utilizatorilor și facilitează procesul de achiziție, oferind în același timp o securitate sporită pentru plățile online, precum și extinderea echipei dedicate proiectelor B2B, care vine în sprijinul organizațiilor ce vizează implementarea ecosistemului Apple, indiferent de dimensiunile și structura lor actuală.

ads

În 2018, iSTYLE Romania a înregistrat cei mai buni indicatori financiari din istoria de aproape 20 de ani a companiei, ajungând la o cifră de afaceri de peste 180 de milioane de lei, ceea ce înseamnă comparativ cu anul 2017, o creștere de 16%. Creșterea reprezintă consecința dezvoltării organice, ilustrată prin extinderea prezenței în cele mai apreciate centre comerciale din marile orașe ale țării.

Pentru anul în curs, iSTYLE își propune să pună și mai mult accent pe satisfacerea necesităților utilizatorilor Apple, incluzând aici deschiderea, în a doua parte a anului, a unui centru de service de sine stătător, pe lângă punctele de preluare din magazine. Acesta va eficientiza procesul de diagnoză, depanare, reparare sau înlocuire a produselor atât în perioada de garanție, cât și în afara acesteia. Atunci când vor apela la service, clienții iSTYLE vor beneficia de avantaje suplimentare, precum o reducere de 25% la închirierea unui iPhone pentru perioada în care dispozitivul propriu se află în service.