Noul sediu EvoMag este în Splaiul Unirii 257-259, acolo este și noul showroom al magazinului online. Afacerile cresc de la an la an și era nevoie de un sediu mai mare. Relocarea a presupus o investiție de 100.000 de euro.

evomag_showroom_mihai_bravu_251-253-min

Sursa foto: Wikipedia.

De asemenea evoMAG a avut nevoie de o dublare a capacității depozitului. Mutarea face parte din strategia de pregătire a evoMAG pentru Black Friday şi pentru cel mai aglomerat sezon din an.

În prezent, aproximativ 35% din totalul comenzilor evoMAG sunt cu ridicare din showroom. Pe viitor se așteaptă ca această pondere să crească cu încă 15%, spune Mihai Pătrașcu, fondator și CEO Evomag.

Mutarea evoMAG este menită să susţină o cifră de afaceri de peste 20 de milioane de euro în 2016, în creştere cu aproximativ 20%, depăşind ritmul anual de evoluţie a pieţei locale de comerţ electronic. evoMAG a realizat anul trecut o cifră de afaceri de 18,5 milioane de euro, iar magazinul online este vizitat zilnic de peste 60.000 de persoane.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!