Samsung şi ESD (Electronics Support Division) – companie specializată în servicii after-sales – au deschis cel mai mare centru de service din România, Samsung Plaza pe bd. Iuliu Maniu nr. 7. Noul centru de service este “All-in-One”, oferă o gamă completă de servicii, de la instalare, reparare şi suport tehnic până la comercializarea de produse si accesorii.

Update: acest service Samsung a fost modernizat și mărit, se numește Samsung Plaza Vest.

Service samsung Plaza

Service Samsung Plaza

Pentru produsele care nu vor fi reparate în acest timp se pot oferi produse la schimb, pe toată durata reparaţiei. Totodată, Samsung Plaza înglobează un Showroom cu vânzare de produse şi accesorii.

Service Samsung Plaza oferă soluții „All-in-One”, ce presupun o gamă completă de servicii, de la instalare, reparare şi suport tehnic până la comercializarea de produse si accesorii. Utilizatorii au ocazia de a interacționa cu cele mai noi produse Samsung chiar din incinta service-ului, unde este disponibil un showroom ce cuprinde atât cele mai noi smartphone-uri Samsung, cât și o gamă vastă de accesorii.

Un reprezentant Samsung este disponibil pentru a oferi detalii despre aplicații, setări, software, diagnosticare etc. De asemenea, informații despre prețul, statusul și durata reparației sunt disponibile pe panou informațional interactiv, cât și în punctele de afișare din cadrul service-ului.

Centrul de service Samsung Plaza Vest a lansat în premieră în 2012 serviciu-ul de tip „Reparații într-o oră” pentru telefoane mobile și televizoare, asigurând până în prezent soluții de cea mai bună calitate, într-o manieră eficientă. De asemenea, clienții pot urmări în timp real evoluția reparației pe monitoarele special amenajate.

Program: de luni până vineri de la 9:00 la 21:00 şi sâmbăta de la 10:00 la 15:00.

UPDATE: Service Samsung APACA: ESD SERVICE CENTER
Adresa: Bdul Iuliu Maniu Nr 7, Corp J, parter, sector 6, Bucuresti (incinta Faberrom APACA).

ORAR functionare:
Luni – Vineri: 9-18
Sambata: 10-15

Număr de telefon contact service Samsung Plaza:
021-326.60.63

Harta către service Samsung Plaza


Sper să vă fie de folos informațiile și să rezolvați problemele. Dacă nu ați reușit sau vă fac probleme cei de la service Samsung, lăsați aici un comentariu, mai jos.