Samsung Electronics România anunță numirea Simonei Panait în funcția de marketing manager pe regiunea Europa de Sud Est. Din noua poziție, Simona Panait va coordona strategia de marketing în mai multe țări, inclusiv România, Ungaria și Bulgaria, fiind responsabilă de lansările de produse, precum și de campaniile de brand.

Simona-Panait-Samsung-compressor

Noul manager de marketing și-a început cariera în anul 2000 în Coca-Cola HBC Romania și a ocupat, de-a lungul timpului, diferite roluri în departamentele de marketing și comercial, obținând rezultate excelente în arii precum planificarea strategică, management de portofoliu, dezvoltarea strategiei de trade marketing, optimizarea de procese precum și dezvoltarea echipei de marketing.

Acum are o experiență de peste 16 ani în marketing, ocupând anterior funcția de Operations Marketing Manager pentru România și Moldova în cadrul Coca-Cola Company precum și poziția de Global Marketing Manager pentru Ilko Coffee International, un joint venture între Coca-Cola Company și illy Caffe. În trecut ea a coordonat echipa de marketing și management de categorie în cadrul Coca-Cola HBC România din poziția de National Marketing Manager.