Digi Mobil al RCS RDS a anunțat ieri că au atins 1 milion de numere portate din alte rețele. Serviciul de portare a fost lansat în octombrie 2008, iar la început de 2017 au atins cifra menționată.

Conform oficialilor companiei, Digi Mobil înregistrează în prezent peste 3 milioane de abonați, persoane fizice și juridice. În prezent, rețeaua 3G Digi Mobil acoperă peste 97% din populaţie, iar reţeaua 4G a atins pragul de 37%.

În 2016, RCS RDS a reușit să atragă de la competitori peste 400.000 de utilizatori, conform cifrelor publicate de ANCOM, fiind operatorul care a câștigat cei mai mulți clienți. Acum cei de la Digi Mobil promit că vor investi pentru dezvoltarea rețelei 4G, pentru a susține traficul de date și aducerea de noi clienți. Prețurile mici sunt principalul factor pentru care utilizatorii din România aleg să se porteze la Digi Mobil.

Totuși, pe blog am în continuare numeroase comentarii cu rețeaua care nu merge, semnal slab și o calitate a Internetului foarte slabă. Unii oameni consideră că telefoanele sunt defecte, dar pînă la proba contrarie cauza problemelor este calitatea slabă a semnalului.