Digi Mobil are o ofertă nouă pentru abonații care aleg serviciul 4G – vor putea consuma lunar pînă la 30GB fără alte costuri. În același timp, operatorul confirmă prelungirea roamingului cu Vodafone pentru zonele fără acoperire.
Roamingul de date mobile cu Vodafone va fi contra cost. 

 

rcs rds digi mobil 4g

RCS & RDS oferă pentru clienţii Digi Mobil 30 GB trafic lunar în reţeaua 4G, în perioada 01 aprilie – 31 decembrie 2016. Serviciul de date mobile în reţeaua 4G Digi Mobil este disponibil la toate tipurile de abonamente din gama Avantaj 2, 3, 5 şi Optim 2, 3, 5 şi Nelimitat. În funcţie de tipul abonamentului contractat, utilizatorii Digi Mobil beneficiază de trafic de date mobile între 3 GB şi 5 GB în reţeaua 3G. Oferta se adresează clienților noi și existenți, persoane fizice.

Contină acordul de roaming

În ciuda anunțurilor anterioare, cei de la RCS RDS spun că va continua acordul privind roamingul naţional până la data de 31 martie 2017 pentru serviciile de voce şi date mobile. Utilizatorii Digi Mobil au astfel posibilitatea să comunice în zonele fără rețea Digi Mobil, urmând ca, pe măsura extinderii şi dezvoltării acesteia, roamingul naţional să fie eliminat. Roamingul naţional de voce va fi oferit în continuare gratuit utilizatorilor Digi Mobil, însă roamingul de date mobile va fi contra cost începând cu data de 01 aprilie 2016.

Acoperirea de tip exterior a reţelei 3G Digi Mobil a crescut în perioada 2015-2016 cu 10% ajungând la peste 94% din populaţie la nivelul țării. Reţeaua Digi Mobil, atât 3G cât şi 4G, este într-un proces continuu de extindere, atât în mediul urban cât și rural, astfel încât aria de acoperire și experienţa de utilizare a serviciului Digi Mobil pentru voce și date mobile să fie îmbunătățite constant.

Compania va continua să investească accelerat în dezvoltarea reţelelor 3G şi 4G în cât mai multe localităţi, atât pentru acoperirea de exterior cât şi de interior.