Începând cu 24 noiembrie, Huawei Mate 10 Pro – care tocmai a fost lansat în România – este disponibil pentru precomandă online pentru utilizatorii Vodafone România. Primii clienți care înregistrează o precomandă vor primi gratuit o cameră Huawei 360 Panoramic VR.

Huawei Mate 10 Pro este unul dintre cele mai bune modele din cea mai recentă serie de telefoane lansate de producătorul chinez. Seria Mate confirmă angajamentul făcut de companie utilizatorilor de pretutindeni de a livra performanțe superioare. Astfel, modelul Mate 10 Pro integrează primul procesor Huawei pentru smartphone-uri din lume cu Inteligență Artificială, Kirin 970, și noul sistem Leica dual-camera cu tehnologii bazate pe inteligența artificială, precum AI Object Recognition, AI Motion Detection și Real-Time Scene.

Huawei Mate 10 Pro va fi disponibil în magazinele Vodafone din toată țara, în magazinul online de pe www.vodafone.ro și în magazinele partenerilor. Acesta dispune de spațiu de stocare de 128GB și de 6GB memorie RAM și poate fi achiziționat în varianta de culoare Titanium Gray. Huawei Mate 10 Pro poate fi achiziționat la un preț începând de la 274 euro împreună cu abonamentul Red 49. Precomenzile pot fi înregistrate online între 24 și 30 noiembrie, iar primii clienți vor primi gratuit o cameră Huawei 360 Panoramic VR care se conectează la smartphone-ul Huawei pentru a realiza fotografii impresionante.

Huawei Mate 10 Pro are ecranul FHD+ de 6 inch (2160×1080 pixei). Are procesorul nou HiSilicon Kirin 970 cu procesare neuronală, însă are și minusuri .Se pare că Mate 10 Pro nu are slot de carduri microSD și nici mufă de căști 3.5 mm jack. Este de notat că 10 Pro este certificat IP67 pentru rezistența la apă/praf. Bateria integrată este de 4.000 mAh, probabil are o autonomie mai bună decât Mate 10, care are ecran QHD (2560×1440 pixeli).

Mate 10 simplu are și slot de carduri microSD, dar și mufă de căști 3.5 mm jack. Pe de altă parte însă, Mate 10 are certificare IP53, un nivel mai scăzut de protecție.