RCS & RDS promite dublarea vitezelor de acces la Internet și în același timă reduce prețurile la serviciile cu bandă superioară (500Mbps și 1Gbps). Oferta vine la scurt timp după ce anunțaseră și alte beneficii pentru clienții care își prelungesc abonamentele. Ceva probleme la orizont? Nu văd cine ar putea fura clienții operatorului, care a cucerit piața locală cu prețurile mici. Știu însă că toți cei care nu au fost păcăliți de preț ar face orice ca să scape de companie.

rcs rds internet

Clienţii care au abonamente Digi Net Fiberlink 50 pot trece la abonamentele Digi Net Fiberlink 100 și vor beneficia de viteze de până la 100 Mbps, fără niciun cost suplimentar. De asemenea, clienţii Digi Net Fiberlink 100 pot trece la abonamentele Digi Net Fiberlink 200 și vor beneficia de viteze de până la 200 Mbps, fără niciun cost suplimentar. Doar cu condiția să înnoiască abonamentele pentru 12 luni.

Serviciul de 500Mbps va costa 45 de lei pe lună în loc de 49, iar cel de 1Gbps costă în noua ofertă 55 de lei fără alte servicii RCS RDS sau 45 de lei dacă ai televiziune și telefonie (fixă sau mobilă). Înainte costa 59 de lei pe lună.