Începând cu luna octombrie, numărul de canale online disponibile pe platforma Telekom TV Web & Mobile a ajuns de la 67 la 115, în funcție de tipul de pachetales. Platforma lor Telekom TV Web & Mobile include site-ul și aplicația dedicată.

telekom tv

Clienții cu pachetul Canale TV online S pot urmări suplimentar 21 de canale, au ajuns la 66 de posturi TV. La pachetul Canale TV online M a crescut cu 30, ajungând la 89, iar cel din Canale TV online L a fost diversificat cu 36 de canale, în total oferind acces la 104 canale. În plus, numărul de canale disponibile în pachetul online Dolce Sport a ajuns la 10, iar clienții serviciului liniar de televiziune care au activ pachetul suplimentar Telekom HD pot urmări și pe platforma Telekom TV Web & Mobile 7 din canalele acestui pachet.

Telekom oferă și conținut Discovery în format Video on Demand, fiind singurul furnizor din România care asigură clienților acest beneficiu suplimentar. Astfel, mai mult de 200 de titluri Discovery pot fi vizionate în secţiunea de Documentare din meniul VOD din Telekom TV Interactiv şi peTelekom TV Web & Mobile.

Pentru iubitorii de cărţi, Telekom Romania a creat secţiunea Audiobooks pentru utilizatorii Telekom TV Interactiv şi Telekom TV Web & Mobile. La acest moment sunt disponibile 21 de titluri de la Humanitas, care care pot fi ascultate gratuit până la sfârşitul anului, urmând ca apoi fiecare titlu să poată fi închiriat contra cost pentru o perioadă de 30 de zile.

Conținut exclusiv este oferit și prin intermediul pachetului MUBI care difuzează filme cult, clasice, independente și premiate din întreaga lume și este disponibil doar pe platforma online, respectiv cea interactivă a Telekom.