Vodafone România anunță în perioadă 20-22 noiembrie prețuri speciale pentru terminale de tip smartphone, reduse cu până la 100%, plus cadouri și bonusuri de date de până la 50 GB, valabile timp de 6 luni. Campania a fost botezat[ Red & Black week-end, iar magazinele companiei vor avea program prelungit.

Red and Black-Weekend

Bineînțeles, focusul Vodafone este pe abonamente, iar unul dintre produsele promovate se numește Super Rer 19, un abonament echilibrat, la care veți primi Huawei P8 Lite la zero euro, plus o boxă Huawei cadou. Sau terminal Vodafone Smart Ultra 6 la zero euro.

(!) Cel mai ieftin smartphone decent la review (!) Apasă play 😉

În perioada 20-30 noiembrie, clienții noi sau cei care își reînnoiesc abonamentul Smart sau Red la Vodafone vor beneficia de un bonus de trafic de date, valabil 6 luni de la activare (25 GB pentru Red 16, Super Red 19 sau 50 GB pentru Super Red 25 sau mai avansat).

Clienții care își achiziționează sau reînnoiesc un abonament SMART (Smart 8, Smart 10, Smart 11), RED (RED 13, RED 14, RED 16) sau un abonament de internet mobil pentru laptop sau tabletă (Smart Net 10 sau Smart Net 11) primesc acces la aplicația HBO GO, timp de 3 luni, fără costuri suplimentare.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected] și telefon 0769.066.003.
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!