Începând cu această lună, Telekom Banking oferă două noi servicii dedicate pieței din România: credit de nevoi personale și credit de refinanțare, cu sume până la 100.000 de lei pe durată pînă la cinci ani.

Foto: © Rostislav_sedlacek | Dreamstime.com

Oferta Telekom Banking răspunde nevoilor curente de credit ale populației din România prin produse simple, disponibile rapid și ușor. Astfel, cele două credite din oferta Telekom Banking aduc clienților o serie de beneficii – oferta primită pe loc, acces la bani imediat după decizia de aprobare, un singur credit permite multiple refinanțări, nu sunt costuri suplimentare sau ascunse.

Suma se poate accesa prin Internet și mobile banking și printr-un card de debit fără alte comisioane, cu retrageri gratuite de oriunde în lume (hint: “chiar și în Honolulu? Da!”).

Dobânda percepută este de la 6.99%, dar depinde de profilul clientului și de istoricul de creditare anterior. Nu există comision de analiză pentru creditul de refinanțare, dar pentru cel de nevoi personale este un comision de analiză de 190 de lei.

Telekom Banking oferă și un exemplu concret, la un credit de refinanțare de 20.000 de lei, pe cinci ani, DAE este 10.03%, iar rata clientului de 417 lei pe lună. În total, va fi plătit înapoi 25.243 lei, destul de ok. DAE include și taxele de

Pentru un Credit de Refinanțare de 20.000 Lei acordat pe o perioadă de 5 ani, DAE este 10,03%, rata creditului este de 417 Lei, iar valoarea totală plătibilă este de 25.243 Lei. DAE include taxa de înregistrare la Arhiva Electronică (65,7 Lei) și comisionul de administrare cont curent (3 Lei/lună). Rata anuală a dobânzii variabile e 9,15%, formată din marjă fixă pe toată durata contractului 7,07% + ROBOR 3M (2,08% valabil în perioada aprilie-iunie 2018).

Creditele pot fi solicitate de către persoanele cu vârsta minimă de 22 de ani și maximă de 76 de ani (la scadența ultimei rate a creditului), cu venituri minime de 500 Lei din salarii (minimum 3 luni la actualul loc de muncă), pensii sau din activități independente. Pentru accesarea creditului, clientul trebuie însă să deschidă un cont curent la Alior Bank.

Ratele la credit pot fi plătite prin transfer de la orice bancă sau prin depunere de numerar la orice casierie din rețeaua de magazine Telekom, inclusiv magazinele Telekom sub marca Germanos.