Telekom Romania îl numește pe Vladan Pekovic în poziția de Director Executiv Tehnologie şi Informație. El intră în funcție din 1 noiembrie 2017, vine cu peste 15 ani de experienţă în poziții de management în industria de telecom în mai multe pieţe din Europa, Africa, America Latină şi SUA.

Vladan Pekovic va fi responsabil de coordonarea evoluţiei infrastructurii de tehnologie a informaţiei, de dezvoltarea și operarea sistemelor de suport ale grupului de companii Telekom Romania şi va raporta direct către CEO-ul Telekom Romania.

Vladan Pekovic este un profesionist cu o carieră internaţională dezvoltată pe pieţe din Europa, Africa, America Latina şi Statele Unite ale Americii, având peste 15 ani de experienţă în industria telecomunicaţiilor, în care s-a axat pe integrarea reţelelor şi a sistemelor IT, precum şi pe implementarea, dezvoltarea şi operarea celor mai complexe şi avansate reţele mobile şi fixe. Orientat spre client şi rezultate, Vladan are, de asemenea, experienţă semnificativă în Telekom, cu un portofoliu variat de proiecte pe care le-a gestionat. Vladan se alătură echipei Telekom Romania din poziţia similară, de Director Executiv Tehnologie şi Informaţie, deţinută în cadrul Crnogorski Telekom.

ads

Vladan Pekovic este licenţiat în Inginerie Electrică, cu specializare în telecomunicaţii mobile şi tehnologia informaţiei, în cadrul Universităţii din Muntenegru.