Sony a anunțat astăzi la CES 2020 o gamă largă de noi televizoare, inclusiv noul ZH8 8K Full Array LED, A8 (55” și 65”) și A9 (48”) 4K OLED, împreună cu modelele XH95 și XH90 Full Array LED. Noua gamă de la Sony cuprinde cea mai performantă tehnologie proprie pentru a livra cât mai precis conținutul dorit.

Cu această nouă gamă, Sony dorește să ofere cea mai imersivă experiență de pe piață, cu cea mai bună calitate a imaginii, sunet inovator și o experiență de utilizare unică, prin intermediul unor ecrane mari, premium. Folosind procesorul de imagine X1 Ultimate dezvoltat de Sony, calitatea imaginii este precisă și clară pentru o experiență de vizionare cât mai realistă.

Calitatea premium a sunetului este un aspect foarte important în sesiunile de vizionare, iar noile modele beneficiază de Sound-from-Picture Reality, tehnologie care le oferă utilizatorilor sentimentul că sunetul vine direct din ecran. Noile modele vor continua să livreze intenția creatorilor cu Netflix Calibrated Mode, oferind conținut Netflix la calitate de studio și IMAX Enhanced (doar la anumite modele), lucru care aduce o experiență de divertisment imersivă în fiecare casă.

ads

Noile televizoare de la Sony vor beneficia, de asemenea și de Ambient Optimization (Optimizare Ambientală), o nouă tehnologie care optimizează imaginile și calitatea sunetului în orice mediu. Va ajusta automat luminozitatea imaginii în funcție de lumina ambientală din cameră, crescând luminozitatea în camerele cu multă lumină și scâzând-o în camerele întunecate, astfel încât să ofere imagini perfecte. De asemenea, poate detecta obiecte din cameră, precum draperii sau mobilă care pot absorbi sau reflecta sunetul, modificând acustica astfel încât sunetul să nu fie compromis.

Pe lângă Ambient Optimization, noile modele Sony vor dispune de noul concept de design Immersive Edge. Pentru a crea și mai multă imersiune în vizionare, un stand discret a fost adăugat la marginile ecranului. Standul minimalist abia poate fi observat, oferindu-le utilizatorilor o experiență de vizionare îmbunătățită și neobstrucționată.

Pentru următoarea generație de console de gaming, anumite modele vor suporta rezoluți 8K, 4K cu 120 de cadre pe secundă (FPS) și timp de răspuns rapid via intrări HDMI, livrând performanță maximă pentru o experiență de gaming de ultimă generație.