De la TP-Link România. Sunt cinci invitații pentru ziua de vineri, pentru cei care vor să meargă la eveniment. Le puteți câștiga cu un comentariu, răspunzând la întrebarea de mai jos.

East European Comic Con (EECC) este o conferință care reunește la Romexpo producători de jocuri video, de filme, artiști și alte companii interesate de fenomen. Vor fi acolo producători hardware, software, dezvoltatori de jocuri, dar și posturi TV și alte companii. Industria jocurilor video este super-efervescentă în România, multe dintre marile companii din industrie având birouri de dezvoltare în țara noastră.

TP-Link, cel mai mare producător de echipament de rețea, va prezenta în premieră în România – în cadrul East European Comic Con – cel mai puternic router din lume, Archer C5400X. Este primul echipament WLAN echipat cu procesor quad-core de 1,8GHz pe 64 biţi. Standul TP-Link este în pavilionul C5 de la Romexpo. Acolo veți găsi și alte tombole cu premii.

Archer C5400X valorifică puterea de procesare pentru furnizarea unor conexiuni Wi-Fi stabile și rapide, la cele mai înalte standarde de calitate. Tehnologia AC5400 Tri-Band Wi-Fi utilizează trei benzi wireless separate pentru viteze combinate de până la 5334Mbps: 1000Mbps în banda de 2,4GHz pentru navigare, cumpărături online și streaming audio și 2167Mbps în două benzi de 5GHz pentru streaming 4K, gaming online și multe alte aplicații. Tehnologia Smart Connect va conecta automat fiecare dispozitiv pe una din cele trei benzi de frecvență, în funcție de necesități, menținând astfel stabilitatea și performanța rețelei. Tehnologia 4×4 MU-MIMO realizează comunicarea cu dispozitivele conectate de 4 ori mai rapid decât routerele obișnuite cu tehnologie AC, în timp ce NitroQAM mărește cu 25% vitezele maxime Wi-Fi în toate benzile. RangeBoost este o tehnologie nouă care crește sensibilitatea semnalului, ajutând dispozitivele îndepărtate sau mai puțin performante să se conecteze. Împreună, aceste tehnologii creează un mediu Wi-Fi extins, stabil și rapid pentru mai multe dispozitive simultan. Cu noua tehnologie Link Aggregation, utilizatorii pot conecta un NAS la două porturi Ethernet, creând o conexiune de 2Gbps pentru transferuri de date ultra-rapide.

Concurs

Câștigă una dintre cele cinci invitații la East European Comic Con 2017 răspunzând la întrebare:

– Care este produsul vedeta al TP-Link la ediția de anul acesta și care sunt atuurile sale conform prezentării de aici?

Concursul este activ pînă pe 4 mai 2017, ora 23:59. Biletele sunt doar pentru ziua de vineri, sub formă de cod și trebuie activate pe site-ul lor pînă vineri, 5 mai, ora 13-00.
Dacă știți că nu veți merge în week-end la eveniment, lăsați pe cineva care merge sigur 🙂