Concurs cu invitații la Dreamhack Masters 2014 – oferite pentru voi de Telekom.ro & Computerblog. Tot ce trebuie să faceți este să-mi spuneți într-un comentariu la acest articol ce jocuri video vă plac și ce anume vreți să vedeți la evenimentul de gaming.  Cele mai convingătoare mesaje vor primi și invitația. Acestea vor fi trimise în format electronic, așa că lăsați la comentarii adrese reale. Am să trimit invitațiile joi seara, pe 30 octombrie.

dreamhack2014

Baftă!

Concurs! Dai subscribe și câștigi. Apasă play:

P.S. Nu uitați că puteți câștiga cu un comentariu și o aplicație premium de securitate pentru Android.

Despre Dreamhack

Organizat anual începând cu 2012, DreamHack București aduce în România cei mai buni jucători profesioniști din întreaga lume, în turnee unde fanii pot să-i urmărească în acțiune pe scenă sau chiar în zona de turneu.

La rândul lor, jucătorii și echipele din România au posibilitatea să-și măsoare forțele împotriva unor adversari de talie mondială și să demonstreze că sporturile electronice sunt un fenomen ce nu trebuie ignorat.

Pe lângă șansa de a-și vedea jucătorii preferați, la DreamHack București spectatorii mai au parte de concursuri, tombole, oferte speciale din partea partenerilor oficiali, show-uri de cosplay și multă distracție.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected] și telefon 0769.066.003.
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!