Concurs cu invitații la Dreamhack Masters 2014 – oferite pentru voi de Telekom.ro & Computerblog. Tot ce trebuie să faceți este să-mi spuneți într-un comentariu la acest articol ce jocuri video vă plac și ce anume vreți să vedeți la evenimentul de gaming.  Cele mai convingătoare mesaje vor primi și invitația. Acestea vor fi trimise în format electronic, așa că lăsați la comentarii adrese reale. Am să trimit invitațiile joi seara, pe 30 octombrie.

dreamhack2014

Baftă!

P.S. Nu uitați că puteți câștiga cu un comentariu și o aplicație premium de securitate pentru Android.

Despre Dreamhack

Organizat anual începând cu 2012, DreamHack București aduce în România cei mai buni jucători profesioniști din întreaga lume, în turnee unde fanii pot să-i urmărească în acțiune pe scenă sau chiar în zona de turneu.

La rândul lor, jucătorii și echipele din România au posibilitatea să-și măsoare forțele împotriva unor adversari de talie mondială și să demonstreze că sporturile electronice sunt un fenomen ce nu trebuie ignorat.

Pe lângă șansa de a-și vedea jucătorii preferați, la DreamHack București spectatorii mai au parte de concursuri, tombole, oferte speciale din partea partenerilor oficiali, show-uri de cosplay și multă distracție.