Disney+, serviciul de streaming de la The Walt Disney Company, a confirmat lansarea în 42 țări și 11 teritorii. Din listă fac parte România, Africa de Sud, Turcia, Polonia și Emiratele Arabe Unite. Din 2020 așteptam confirmarea.
De notat că nu s-au angajat la o dată fixă de lansare, ci spun doar că “din vară”.

disney plus romania 2022

Oferind conținut original exclusiv și mii de episoade și filme Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic și divertisment general de la Star, Disney+ găzduiește unele dintre cele mai îndrăgite povești din întreaga lume. Lista completă de țări (în ordine alfabetică) unde se va lansa Disney+ în această vară:

  1. Albania
  2. Algeria
  3. Andorra
  4. Bahrain
  5. Bosnia și Herțegovina
  6. Bulgaria
  7. Croația
  8. Cehia
  9. Egipt
  10. Estonia
  11. Grecia
  12. Ungaria
  13. Irak
  14. Israel
  15. Iordania
  16. Kosovo
  17. Kuweit
  18. Letonia
  19. Liban
  20. Libia
  21. Liechtenstein
  22. Lituania
  23. Malta
  24. Muntenegru
  25. Maroc
  26. Macedonia de Nord
  27. Oman
  28. Palestina
  29. Polonia
  30. Qatar
  31. România
  32. San Marino
  33. Arabia Saudită
  34. Serbia
  35. Slovacia
  36. Slovenia
  37. Africa de Sud
  38. Tunisia
  39. Turcia
  40. Emiratele Arabe Unite 
  41. Vatican
  42. Yemen

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde filme și producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic, alături de „Familia Simpson” și multe altele. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star. Serviciul de streaming direct către consummator, Disney+, de la The Walt Disney Company, face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă streaming fără reclame, alături de o colecție în continuă creștere de conținut original exclusiv, printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurt metraje. Având acces la vasta bibliotecă Disney de filme si divertisment TV, Disney+ găzduiește, de asemenea, cele mai noi lansări de la The Walt Disney Studios. Iar prin intermediul Star, oferă cele mai noi apariții de la 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX, Searchlight Pictures și multe altele.