Primul magazin Digi din România a fost deschis oficial în București, pe bulevardul Magheru nr. 1. Astfel operatorul RCS RDS face încă un pas în competiția cu marile branduri. Pînă acum existau numai casierii RCS RDS unde plăteai factura și putea pleca cu un telefon sau receiver în sacoșă doar dacă aveai norocul să aibă în debara vreun produs. Acum s-ar putea să aveți sanșe ca la magazinul Digi chiar să găsiți telefoane mobile și alte produse.

magazin digi
RCS & RDS deschide primul magazin sub brandul Digi în București

RCS RDS promite că este primul magazin din seria celor pe care intenționează să le implementeze și să le extindă sub brandul Digi atât în București, cât și la nivel național. Această etapă face parte din procesul de tranziție a produselor și serviciilor companiei RCS & RDS către brandul Digi.

Citez:

ads

Până în acest moment, compania a aliniat sub acest brand, întreaga ofertă de servicii de telecomunicații, precum și divizia de conținut TV, respectiv toate televiziunile deținute. Obiectivul companiei este acela de a extinde comunicarea brandului Digi și la nivelul rețelei sale de magazine. Schimbarea aduce un nivel sporit de interacțiune cu clienții, care sunt consiliați de personalul companiei pentru a putea face o alegere cât mai potrivită cu necesitățile lor de comunicare. Totodată, noul magazin vine în întampinarea clienților cu un design modern și unic în piața de telecom.

Magazinul are o suprafață de 100 metri pătrați și este delimitat în mai multe zone: zona de consiliere și vânzare servicii și produse „Digi pentru acasă”, zona Digi Mobil, unde clienții au acces la gama de echipamente și telefoane mobile și zona de casierie / plata facturii.

RCS & RDS va deschide magazine sub brandul Digi și în orașele Oradea, Constanța, Galați. Compania va moderniza gradual și va integra în noul concept de prezentare cele peste 300 puncte de prezență proprii existente la nivelul întregii țări.