A ajuns la teste si Nokia E72. Din pacate am dat inapoi Nokia N97 mini, cu care m-am obisnuit deja. Daca ar fi sa renunt la N95, acum stiu un model care l-ar inlocui cu brio. Dar sa revenim la Nokia E72. Primele impresii: imi plac finisajele metalice, dar raman in continuare urme de degete pe el. Nu stiu de ce, simt nevoia sa apas pe ecran o data la doua miscari si raman surprins ca nu e touch. Tastele sunt foarte ok si poti scrie relativ repede. Cred ca in doua saptamani scrii cursiv lejer. Camera foto este foarte buna. Tot n-am gasit un editor de poze care sa imi permita sa modific marimea pozei inainte de a o posta pe blog. Mai caut.
Nokia E72 are camera ok, merge perfect pentru pozele de zi cu zi ale fiecaruia. N-am facut inca filme, dar o sa fac special. Ma oftica lipsa butonului de la camera foto, e greu sa fotografiezi cu apasare pe butonul din mijloc. In schimb imi place controlul cursorului pe ecran.
Am instalat foarte usor Gmail si Opera Mini. Doua jocuri rapide, un fel de Tetris combinat cu puzzle si o serie de jocuri de carti (Solitaire, chestii). Interesant. La ofertă: Nokia E72.
[nggallery id=57]