Sub conceptul „Telekonomia în toată România”, Telekom Romania lansează oferta comercială dedicată sărbătorilor de iarnă, prin care continuă promisiunea „Tai doar costurile, nu și beneficiile”. Telekom face încă un pas important în a le oferi românilor ceea ce își doresc, reduceri semnificative la produsele și serviciile de telecomunicații, tehnologie smart și divertisment pentru a petrece timp de calitate alături de cei dragi.

La baza campaniei stau rezultatele studiului Obiceiuri de Crăciun, care reliefează faptul că 97% dintre români consideră important și foarte important să beneficieze de servicii accesibile, astfel încât să poată economisi la factura de telecomunicații. De altfel, aceștia spun că alocă anul acesta un buget mult redus pentru cadourile de Crăciun, 780 de lei, comparativ cu 1000 de lei, cât erau dispuși să cheltuiască anul trecut, iar printre darurile pe care se gândesc să le ofere se regăsesc în procent de 47% produsele tehnologice. Cu toate acestea, românii nu sunt dispuși să renunțe la calitate, pentru 98% fiind important și foarte important să beneficieze de un raport corect calitate-preț.

Noua ofertă le aduce românilor exact ceea ce își doresc, 50% reducere la principalele produse și servicii Telekom, plus divertisment gratuit, astfel:

  • Abonamentul mobil Nelimitat M, disponibil la portare, cu internet 4G nelimitat, minute naționale nelimitate, pentru care clienții vor beneficia de 50% reducere în primele 12 luni. Costul abonamentului redus este de 3 euro/lună TVA inclus. Pentru 97% dintre români beneficiile nelimitate (4G, minute și SMS-uri naționale) sunt importante și foarte importante.
  • Deoarece printre cele mai cumpărate, dar şi cele mai dorite cadouri de Crăciun sunt şi smartphone-urile, Telekom le oferă clienților posibilitatea de a le achizitiona în rate, fără dobândă și fără avans. Aceștia pot alege, spre exemplu, dintre Xiaomi Redmi 9 la 5 euro/lună, Samsung Galaxy A21s la 6 euro/lună, Huawei P Smart 2021 la 7 euro/lună sau Samsung Galaxy A31 la 8 euro/lună, toate disponibile împreună cu abonamentul Nelimitat M.
  • Produsele smart de la Telekom i-au cucerit pe români, 92% dintre respondenții la sondajul Obiceiuri de Crăciun au afirmat că își doresc în mare și foarte mare măsură servicii de internet pentru care să nu fie nevoie de noi găuri în pereți sau cabluri în plus prin casă. Pentru a răspunde acestei nevoi, Telekom oferă serviciul Smart WiFi, internetul instant la priză, cu o reducere de 50% pentru primele 3 luni (doar 14,5 lei/lună). Smart WiFi a fost votat de consumatori produsul anului 2020 în categoria Internet Wireless.
  • Un cadou smart, accesibil, util și care se potrivește tuturor membrilor familiei este și Smart TV Stick, mai ales că aproximativ 88% dintre români și-au exprimat dorința de a-și face televizorul smart pentru a putea viziona YouTube și canale online pe televizor. Astfel, doar la Telekom pot achiziona abonamentul Smart TV Stick cu 50% reducere timp de 3 luni, pentru o periodă contractuală de 24 de luni la prețuri începând de la 7,5 lei/lună. Smart TV Stick este abonamentul de televiziune simplu și rapid de instalat, fără găuri și cabluri suplimentare prin casă, cu Google Chromecast oferit cu chirie și reducere de 100% pe 24 luni, plus acces la până la 72 de canale TV online.
  • 72% dintre români apreciază Crăciunul ca fiind oportunitatea de a lăsa deoparte grijile generate de pandemie, de a se deconecta și de a se bucura de timpul petrecut alături de cei dragi. Pentru a le oferi clienților un motiv în plus de bucurie și relaxare, serviciile clasice de televiziune de la Telekom vin cu oferta specială cu 50% reducere pentru o perioadă de 6 luni, plus HBO și HBO GO incluse 12 luni.

Oferta dedicată sărbătorilor de iarnă este valabilă în perioada 23 noiembrie 2020 – 31 ianuarie 2021.