Americanii au Black Friday pe 25 noiembrie și sunt convins că veți prinde oferte și reduceri și pe Amazon, dar și pe alte site-uri. Apple a confirmat oficial că vor avea reduceri speciale de Black Friday.

dreamstime_s_13633083

Credit foto: © Vividrange | Dreamstime.com – Apple Store

Anul trecut, când avea rezultatele record, Apple nu a făcut reduceri de Black Friday, dar unii dintre parteneri au făcut oferte cu produse Apple. Anul acesta însă este primul de scădere pentru Apple, după o lungă perioadă de timp. Așa că vor încerca să recupereze cu reduceri și oferte, în perioada dinaintea Sărbătorilor.

Oficial este un eveniment de shopping de 24 de ore.

Focusul pare să fie pe ceas și pe cardurile cadou pe care mulți le văd ca pe un cadou interesant – să-și ia omul ce vrea din iTunes. Dar cine știe, poate vor avea reduceri și la alte produse. Revin cu informații pe tema asta, dacă descopăr ceva 🙂

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!