Brandul de tehnologie OnePlus a anunțat oficial data următorului său eveniment de lansare, confirmând că va dezvălui OnePlus Nord CE 3 Lite 5G și OnePlus Nord Buds 2. Evenimentul este pe 4 aprilie, sub motto-ul „Larger than life – A OnePlus Nord Launch Event”.

OnePlus Nord CE 3 Lite 5G

OnePlus Nord CE 3 Lite 5G combină experiența OnePlus rapidă și fluidă cu un design conceput pentru a ieși în evidență din mulțime, inclusiv noua culoare Pastel Lime și aspectul camerei simple, dar fermecătoare, în două cercuri. OnePlus Nord CE 3 Lite 5G urmează, de asemenea, succesului predecesorilor săi și va include funcții cheie ridicate într-un pachet accesibil.

„Larger than life – A OnePlus Nord Launch Event” va fi un eveniment de lansare online pe 4 aprilie, ora 21:30 HKT, 2023.

Informații pe surse

OnePlus Nord CE 3 Lite 5G continuă o serie începută cu OnePlus Nord CE. Anul trecut, compania a revenit cu OnePlus Nord CE2 Lite. Atenție, Lite este undeva sub nivelul Nord CE2. E aiurea că fac atâtea modele ieftine, pentru că OnePlus era cunoscut pentru flagship-uri. Dar încearcă să acopere niște zone unde nici Oppo nu prea intră.

Se zvonește că smartphone-ul va fi disponibil la un preț de pornire de 1.050 lei pentru varianta de 6 GB RAM + 128 GB de stocare internă. Se așteaptă ca OnePlus Nord CE 3 Lite 5G să ruleze sistemul de operare Android 12 și ar putea găzdui o baterie decentă de 5000 mAh care vă va permite să vă bucurați de jocuri, ascultarea melodiilor, vizionarea de filme și alte lucruri pe o durată mai lungă, fără să vă faceți griji cu privire la energie.

Se zvonește că smartphone-ul de la OnePlus are o configurație cu camere de 50 MP + 2 MP + 2 MP, ca și anul trecut. Pe partea frontală, OnePlus Nord CE 3 Lite 5G este de așteptat să aibă o cameră frontală de 16 MP pentru selfie-uri.

Vă puteți bucura să vizionați filme sau să jucați jocuri pe OnePlus Nord CE 3 Lite 5G, deoarece ar putea avea un ecran de 6,59 inch cu o rezoluție de 2412×1080 pixeli. În afară de aceasta, OnePlus Nord CE 3 Lite 5G este probabil să utilizeze procesorul octa-core Qualcomm Snapdragon 695, astfel încât să vă puteți bucura de o performanță perfectă în timp ce accesați mai multe aplicații. De asemenea, mobilul va fi disponibil în diferite opțiuni de stocare după lansare. O astfel de disponibilitate vă permite să stocați cu ușurință fișierele locale, videoclipurile, imaginile, filmele, cântecele și alte lucruri, fără să vă faceți griji cu privire la constrângerile de spațiu.

Se presupune că diferite opțiuni de conectivitate de pe OnePlus Nord CE 3 Lite 5G includ WiFi – 802.11, b/g/n, Hotspot mobil, Bluetooth – v5.3 și 5G acceptat în India, 4G acceptat în India, 3G, 2G. Mai mult, senzorii de pe smartphone ar putea include senzor de lumină, senzor de proximitate, accelerometru, busolă, giroscop.