M-Pesa, serviciul de transfer de bani de la Vodafone România, este disponibil acum în staţiile Rompetrol din ţară. Utilizatorii pot să retragă sau să depună bani, în regim non-stop, în cele 135 de staţii de alimentare ale Rompetrol din toată ţara.

Vodafone m-pesa

În plus, prin M-Pesa, clienţii Rompetrol îşi pot alimenta cardul Fill&Go direct de pe telefonul mobil, fără costuri suplimentare. Pe lângă transferul de bani, M-Pesa permite plata direct de pe telefonul mobil a facturilor de utilităţi, plata la diverşi comercianţi sau reîncărcarea cartelei Vodafone.

Serviciul de plăţi şi transfer de bani M-Pesa poate fi accesat indiferent de modelul de telefon şi nu necesită conexiune internet, credit pe cartela sau existenţa unui cont sau card bancar. De curând, utilizatorii M-Pesa au posibilitatea de a primi bani din străinatate, prin serviciul de transfer internaţional.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!