Revolut este compatibilă cu Google Pay în România

Revolut a anunțat astăzi că este compatibilă cu Google Pay în România. Revolut se află printre primele companii de servicii financiare care oferă accesul la funcționalitatea Google Pay prin intermediul aplicației lor, făcând astfel un pas înainte oferindu-le utilizatorilor posibilitatea să își folosească banii așa cum vor.

Moneda Facebook Libra ar putea avea succes

Facebook lansează curând moneda virtuală Libra cu care se vor putea face diverse plăți, iar soluția e finanțată și susținută de Visa, Mastercard, Paypal sau Uber. Deși este tot o cripto-monedă, Libra nu poate fi comparată cu Bitcoin sau Ethereum, care sunt guvernate de un sistem diferit.

Orange Pay România se pregătește pentru lansare

Cineva mi-a atras atenția că a fost lansată oficial în Google Play aplicația Orange Pay pentru România, ceea ce înseamnă că serviciul despre care se discută de ceva vreme ar putea fi lansat oficial. Mulțumesc pentru informație 😉

Revolut este oficial un unicorn

Am tot citit în ultima vreme despre Revolut, o soluție de plăți online, tranfer de bani și alternativă la serviciile bancare, folosită tot mai des de cunoscuți. Am văzut la Cetin, a văcut la Vlad, dar și pe Facebook la alți prieteni.

Mobilpay Wallet permite plata cu Bitcoin la unele benzinării

Netopia, unul dintre cei mai cunoscuți procesatori de plăţi electronice din România, a anunțat azi că introduce la portofelul digital mobilPay Wallet opțiunea de a plăti cu Bitcoin în trei benzinării din România. Este vorba de stațiile de benzină ETU de pe DN1, din zona Valea Prahovei (Ploiești – Brașov), inclusiv restaurantul ETU Pizza&Grill.

Plăți mobile cu Mastercard Masterpass la MWC 2017

Am descoperit la MWC 2017 o serie de soluții mobile Mastercard pentru plăți mobile și online și am văzut la treabă niște scenarii demo care mi-au demonstrat încă o dată că ăsta este viitorul. Oferă simplitate și comoditate, securitate și în plus o utilitate suplimentară pentru smartphone.

Sistemul informatic al ING este repornit – funcționează iar

Update la 23:27: sistemul ING a fost repornit, totul ar trebui să fie ok, inclusiv plata cu cardurile. Sistemul informatic al ING este picat complet, cel puțin de la ora 14:00. Pe la 17:00 ING a confirmat oficial pe Twitter. Apoi la 18:00, compania a recunoscut oficial problema și a postat un mesaj și pe […]