iPhone X este disponibil din 3 noiembrie la Flanco România. În aceeași zi, telefonul ajunge în toate magazinele din România.

iphone x pre flanco

Prețul iPhone X la Flanco

Cei care doresc sa fie printre primii care intra in posesia iPhone X de la Apple ]n Rom\nia, se pot inscrie, in prezent, pe website-ul Flanco, pentru a fi anun’ati imediat ce telefonul este disponibil. Opțiunea de precomandă va fi activă începând de mâine. De asemenea, doritorii pot aplica pentru opțiunea „credit online”, astfel încât creditul să le fie preaprobat chiar înainte de a comanda telefonul, având, apoi, la dispoziție 10 zile pentru a-l achiziționa.

Prețurile orientative ale celor două variante ale telefonului iPhone X în România sunt: 5.399 lei, pentru modelul cu memorie de 64 GB, si 5.999 lei, pentru modelul de 256 GB.

ads

Operatorii telecom par să aibă precomanda de mâine, dacă nu începe vreunul pe site peste noapte. Nu am răspunsuri oficiale. Să vedem de asemenea și eMAG. Actualizez cum am alte informații.

iPhone X

iPhone X are ecranul OLED cu diagonala de 5.8 inch, cu rezoluție aproape 2K (2436 x 1125 pixeli), cu 450 ppi. Apple numește ecranul Super Retina Display, HDR cu Dolby Vision și HDR 10, 1.0000.0000:1 contrast, tehnologie True Tone. În loc de Home există un gest pe ecran, de jos în sus. Ecranul nu are margini curbate pe laterală, ca la Samsung. iPhone X este mai comparabil cu LG V30 sau Mi Mix 2.

Procesorul este Apple A11 Bionic, cu procesare neuronală, cel six-core de la iPhone 8. Se confirmă oficial Face ID și deblocarea cu camera frontală, nu mai au senzor de amprentă la iPhone X. Scanează în 3D imaginea feței, cum te uiți la el, identifică și se deblochează.

Au prezentat detalii din iOS 11, sunt confirmate și acolo cam toate noutățile. Camera foto frontală are și ea numeroase tehnologii foto de editare sau adăugare de filtre și măști. Se pot folosi emoji care au expresia feței tale, se pot trimite către cei cu care comunici. Are de asemenea și camera foto duală de pe spate diferită de cea de la iPhone 8 Plus. Senzorii sunt de 12 megapixeli, dar diferă lentilele. Are stabilizare duală optică și digitală, spre deosebire de iPhone 8 Plus.

iPhone X este din oțel inoxidabil și rezistent la apă. De asemenea, are sticlă pe spate, nu doar pe ecran. Autonomia oficială este cu 2 ore peste iPhone 7, spun oficialii Apple. Include încărcare wireless, iar Apple va permite tuturor să facă accesorii pentru încărcarea wireless. Apple AirPower este o stație de încărcare wireless, care permite să încarci simultan iPhone X, Apple Watch și alte gadgeturi wireless.