A fost confirmat oficial acum și noul iPhone X, ediția aniversară Apple, este cu adevărat impresionant noul telefon. Se confirmă toate zvonurile. Găsiți toate detaliile în articolul despre lansarea iPhone.

La prima vedere, pariul Apple este câștigat și iPhone X va fi foarte căutat indiferent de prețul de lansare. Arată excelent, este foarte puternic, are camere foto excepționale. Cred că va fi foarte căutat și după ce va deveni disponibil va atinge cifre mari de vânzări.

iPhone X are toate tehnologiile despre care vorbeam anterior. Ecranul este cu diagonala de 5.8 inch, cu rezoluție aproape 2K (2436 x 1125 pixeli), cu 450 ppi, tehnologie OLED. Apple numește ecranul Super Retina Display, HDR cu Dolby Vision și HDR 10, 1.0000.0000:1 contrast, tehnologie True Tone. În loc de Home există un gest pe ecran, de jos în sus. Ecranul nu are margini curbate pe laterală, ca la Samsung. iPhone X este mai comparabil cu LG V30 sau Mi Mix 2.

Procesorul este Apple A11 Bionic, cu procesare neuronală, cel six-core de la iPhone 8. Se confirmă oficial Face ID și deblocarea cu camera frontală, nu mai au senzor de amprentă la iPhone X. Scanează în 3D imaginea feței, cum te uiți la el, identifică și se deblochează.

Au prezentat detalii din iOS 11, sunt confirmate și acolo cam toate noutățile. Camera foto frontală are și ea numeroase tehnologii foto de editare sau adăugare de filtre și măști. Se pot folosi emoji care au expresia feței tale, se pot trimite către cei cu care comunici. Are de asemenea și camera foto duală de pe spate diferită de cea de la iPhone 8 Plus. Senzorii sunt de 12 megapixeli, dar diferă lentilele. Are stabilizare duală optică și digitală, spre deosebire de iPhone 8 Plus.

iPhone X este din oțel inoxidabil și rezistent la apă. De asemenea, are sticlă pe spate, nu doar pe ecran. Autonomia oficială este cu 2 ore peste iPhone 7, spun oficialii Apple. Include încărcare wireless, iar Apple va permite tuturor să facă accesorii pentru încărcarea wireless. Apple AirPower este o stație de încărcare wireless, care permite să încarci simultan iPhone X, Apple Watch și alte gadgeturi wireless.

Prețul iPhone X este de 64GB și 256 GB, prețul de la 999 dolari, octombrie 27 precomenzi, noiembrie 7 livrare.