Realme C21, pe care îl testez în prezent după realme 8 5G, este primul telefon din lume certificat TÜV Rheinland High Reliability.

Anul trecut, realme a început să colaboreze cu TÜV Rheinland pentru a îmbunătăți calitatea smartphone-urilor sale prin proiectarea următoarei generații de standarde de calitate. Speră să îmbunătățească experiența cu terminalele smartphone pe parcursul ciclului său inițial de viață de 3 ani. Procesul de certificare TÜV Rheinland Smartphone de înaltă fiabilitate include 23 de teste majore, inclusiv 10 scenarii de testare a utilizării zilnice, cum ar fi căderea, uzura și ruperea, apoi șapte scenarii de testare a mediului extrem, inclusiv temperatură extrem de extremă, umiditate extremă, fluctuație de tensiune, durata de viață a butonului, electricitate statică, presiune a aerului și șase scenarii de testare a fiabilității componentelor.

TÜV Rheinland reprezintă siguranța și calitatea în toate domeniile. Din 2006, TUV Rheinland este membru al United Nations Global Compact pentru a promova durabilitatea produselor și a combate lipsa calității. Certificarea TUV Rheinland pentru smartphone-uri stabiliește un standard ridicat de calitate pentru electronicele de consum, precum și standard industrial pentru piețele majore din întreaga lume.

Fiecare telefon realme trece printr-o serie de teste riguroase pentru calitate astfel încât să ofere o experiență cât mai bună. Pentru a tine pasul cu stilurile de viață ale utilizatorilor tineri, realme caută în mod constant să îmbunătățească produsele. Certificarea TUV Rheinland este un prim pas, C21 fiind primul model din indsutrie cu această distinctie.

Dotări tehnice la un preț foarte bun

Realme C21 are o camera principală cu senzor de 13 megapixeli, cu zoom pana la 4x și autofocus PDAF. C21 surclasează competitorii direcți oferind cea mai bună performanță foto pe timp de noapte, oferind detalii și culori. Camera selfie dispune la rândul ei de AI, Beauty Mode, HDR, Portrait și numeroase filtre moderne perfecte pentru tineri.

Realme C21 oferă un ecran generos de 6.5 inch cu o rezoluție HD+. Integrează discret camera foto frontală într-un notch de tip mini-drop, iar marginile ecranului sunt reduse pentru a oferi un raport corp-ecran de 89.5% și un format 20:9, mult mai prietenos cu utilizatorul și mai confortabil de utilizat pentru gaming, conținut video sau rețele de socializare.

Realme C21 dispune de procesorul MediaTek Helio G35, un procesor de gaming accesibil realizat pe 12nm ce funcționează până la 2.3GHz, cu tehnologie HyperEngine care va oferi o experiență de gaming deosebită în segmentul său de preț.

Conform laboratoarelor realme, unde au fost testate riguros, C21 oferă 47 de zile de stand-by. De asemenea, cu funcția Super Power Saving Mode, cu doar 5% baterie poate oferi 1.41 ore de WhatsApp, 1.36 ore de Youtube sau 4.78 ore de Spotify.

realme C21 integrează un senzor de amprentă poziționat pe partea din spate, foarte rapid și precis, care va oferi extra protecţie. Telefonul dispune, de asemenea, și de deblocare facială.

Dispune de un slot de card pentru doua cartel SIM și un card microSD până la 256GB. Telefonul poate folosi simultan doua cartel SIM și un card de memorie. Telefonul este disponibil în două culori, Cross Blue și Cross Black.

Realme C21 va fi disponibil din data de 12 mai la prețul de 499 RON în versiunea de 3GB RAM și 32GB stocare sau 649 RON în versiunea de cu 4GB RAM și 64GB memorie.