Realme C53, un smartphone destul de dotat, cu cameră foto ok, procesor decent cu nuclee de putere, baterie mare, este acum la ofertă specială la Evomag. La acest preț este chiar bine plasat, cu 150 de lei mai ieftin. Și sub nivelul de preț al lui Realme C51.

realme c53 oferta

Realme C53 – preț redus

Realme C53 este un telefon sub 1000 de lei care aduce tehnologii importante. Cameră foto bună de 50 de megapixeli. Baterie mare cu încărcare rapidă. Are mufă de căști și slot pentru carduri de memorie microSD. Camera foto principală, de 50 de megapixeli, se descurcă surprinzător de bine pentru acest nivel de preț. Imaginile chiar au ieșit clare, corecte, fără probleme. Chiar și cele pe lumină relativ slabă au ieșit bine.

Ecranul de 90 Hz cu design mini-drop vine cu un raport ecran-corp de 90,3% și luminozitate de până la 450 nits. Acest LCD nu este tocmai luminos. Adică vor apărea ceva probleme în lumina soarelui. Pe de altă parte, cam toate modelele entry sunt așa. La acest preț are chiar o luminozitate foarte bună. Ca o notă amuzantă, are și funcția Mini Capsule, care este o adaptare pe Android a Dynamic Island de la Apple.

Unisoc Tiger T612 este realizat pe procesul mai vechi de 12 nanometri. Dar are două nuclee de putere. Spre deosebire de multe procesoare ieftine, nucleele de putere fac diferența. E adevărat, tehnologia este ARM Cortex-A75 și nu obține mari rezultate în teste. Dar nu ai senzația de lag și sacadare pe care o poți observa la telefoane cu procesoare „economice”. Cele bazate doar pe nuclee A55 sau, mai rău, pe A53.

Stocarea este de 128GB, dar a ieșit slăbuț în teste, este tehnologie mai veche. Are 6 GB de RAM și se poate extinde cu 6GB de RAM virtual. Mi-a plăcut că păstrează mufa de căști 3.5 mm jack și de asemenea are slot de carduri de memorie de până la 2TB.

Dacă v-am convins, poate fi cumpărat la ofertă specială la Evomag.