Seria Realme GT 6 are mai multe modele, iar lansarea în India este în luna mai. Uitându-mă la ultimele evenimente Realme, fac pariu că lansarea în România va fi în iunie. Un model Realme GT 6T a fost dezvăluit neoficial.

realme GT 6

Ce știm despre realme GT 6

Realme și-a sărbătorit recent a șasea aniversare. Pentru a marca această etapă, compania a anunțat că va lansa seria Realme GT 6 în India, marcând revenirea gamei GT pe cea mai mare piață a Realme după o pauză de peste doi ani.

Această revelație vine de la fondatorul și CEO-ul Realme, Sky Li. El a dezvăluit, de asemenea, că brandul a vândut 100 de milioane de smartphone-uri în India în ultimii cinci ani.

Deși Li nu a dezvăluit când va fi lansată gama GT 6 în India, filiala indiană a Realme a anunțat că seria GT va reveni în India în această lună fără a dezvălui data lansării. Deocamdată pe reclame scrie doar XX mai.

Realme a mai spus că „GT va fi plin de funcții și va ridica experiența utilizatorului la noi culmi”, iar de această dată, „ca o abordare importantă în descoperirea pieței de vârf din India, accentul lui Realme se pune direct pe performanța smartphone-ului. câștigându-i titlul de „Cel mai bun performer”.

Anul trecut au avut un Realme GT5 Pro, dar care nu a prea ieșit în lume. Și de asemenea un Realme GT5 Neo.

Noul Realme GT 6T a fost dezvăluit

Deși Realme nu a divulgat ce telefoane inteligente vor fi incluse în seria GT 6. Compania a anunțat astăzi că va lansa Realme GT 6T în India.

Realme GT 6T va fi alimentat de SoC Snapdragon 7+ Gen 3, fiind primul smartphone din India care are acel cip la cârmă. Va fi, de asemenea, primul model „T” din gama non-Neo a seriei GT, care, a spus Realme, a obținut un scor AnTuTu de peste 1,5 milioane de puncte.

În timp ce Realme GT 6T va fi primul smartphone Snapdragon 7+ Gen 3 din India, nu va fi primul smartphone Realme care va avea acel cip Qualcomm sub capotă, de când GT Neo6 SE care se lansează astăzi în China, va fi, de asemenea, alimentat de SoC Snapdragon 7+ Gen 3.