Cu cât ne apropiem de noul an, Samsung intensifică “zvonurile” legate de Galaxy S7 și aflăm tot mai multe detalii. Așa se întâmplă de fiecare dată, în ianuarie vor publica imaginile reale cu telefonul, acum doar design-ul general. Noul Galaxy S7 arată la fel ca modelele predecesoare, fără prea mari schimbări.

samsung galaxy s7

Deja știm în mare toate detaliile tehnice, știm că va fi un telefon cu un preț bun, dar de asemenea au anunțat că va readuce cardul microSD.

Practic, sunt foarte curios ce anume ar mai atrage utilizatorul spre acest device. Performanță hardware? Avem și la alte telefoane. Prețul mai accesibil? Asta este posibil. Partea de software? Ar fi o noutate. Ca să rezum ideea mea, publicul a devenit foarte atent la preț și nu o să mai dea 1.000 de euro pentru un telefon. Chinezii fac modele comparabile care costă 250 de euro. Foarte puțini mai sunt motivați să plătească prețul suplimentar.

Deocamdată doar Apple a reușit să mențină trendul pozitiv al vânzărilor, dar este foarte posibil ca Apple să aibă nevoie de un iPhone Mini pentru a continua creșterea. Samsung are nevoie să facă un smartphone foarte performant și care să coste cât terminalele competiției ca să aibă vânzări. Probabil la 500 de euro vor face iar vânzări record, dar nu cred că Samsung poate ieși la un preț atât de mic. Poate vreo 650 de euro la data lansării. Vedem apoi cu adaosurile unde ajungem.

Mai mult ca sigur Samsung Galaxy S7 se va lansa la Mobile World 2016 la Barcelona. Ca de obicei, o să fiu acolo să vă povestesc despre eveniment…

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!