Sony ZV-1 II completează seria de camere video dedicate vlogging-ului. Este cea de-a doua generație a camerei Sony ZV-1, care include caracteristici speciale pentru filmare, dar nu i se poate schimba obiectivul. Are însă un unghi de vizualizare mai larg decât cel al modelului anterior.

Sony ZV 1 II

Sony ZV-1 II – îmbunătățiri la a doua generație

Sony ZV-1 II aduce senzorul de imagine Exmor RS de tip 1.0 inch (20.1 megapixeli efectivi). Are motor de procesare a imaginii BIONZ X și obiectiv ZEISS Vario-Sonnar T 18-50mm, cu F1.8-4. Camera le permite creatorilor aflați în diferite stadii ale drumului lor în lumea creativă să se bucure de tehnologii avansate.

Sony ZV-1 II este doua generație a camerei video pentru vloggeri. Este perfectă pentru deplasări, design-ul său compact și ușor permite transportarea cu ușurință în buzunar sau într-o geantă mică, chiar dacă are un obiectiv superangular cu zoom. Suportă diferite stiluri de filmare cu ajutorul ecranului cu unghi rabatabil în unghi variabil potrivit pentru selfie-uri, grip-ul ușor de manevrat (sau cu un grip opțional GP-VPT2BT), dispunerea intuitivă a tastelor și comenzilor și indicatorul de înregistrare de pe partea frontală a corpului. Poate fi încărcată cu ușurință prin intermediul unui conector USB Type-C.

Utilizatorii se pot conecta unii cu ceilalți și pot partaja conținutul cu ușurință cu ajutorul platformei Creators Cloud de la Sony și a conexiunii ușoare cu un smartphone. Aplicația Creators App poate fi utilizată pentru a controla ZV-1 II de pe un smartphone, pentru a monitoriza starea bateriei camerei și a suportului media, pentru a edita data și numele camerei și pentru a transfera cu ușurință fotografiile și videoclipurile filmate, chiar și în fundal. Aplicația Creators App oferă, de asemenea, o modalitate convenabilă de a actualiza software-ul camerei.

Pentru streaming live

Pentru live streaming facil și de înaltă calitate, utilizatorii trebuie doar să conecteze camera ZV-1 II la un PC sau la un smartphone cu un cablu USB disponibil în comerț pentru a-l utiliza ca o cameră web. Utilizatorii pot realiza clipuri mai atractive în cadrul întâlnirilor online și al transmisiunilor în direct, utilizând Creative Look pentru a îmbunătăți aspectul pielii și a ajusta tonurile de culoare. Fețele vor avea un aspect mai clar și mai luminos (Face Priority AE), iar ochii vor fi tot timpul focalizați (Real-time Eye AF).

ZV-1 II include caracteristici de accesibilitate care facilitează operarea în mai multe moduri, inclusiv o funcționalitate de cititor de ecran pentru persoanele cu deficiențe de vedere.

Noua cameră Sony ZV-1 II va fi disponibilă în iunie 2023 la un preț recomandat de aproximativ 4900 lei.