Telekom Romania Mobile a lansat azi noi abonamente cu mesajul „cât vezi, atât plătești!”. Clienții beneficiază de planuri tarifare cu prețuri clare, fără configurații complicate, menținând minutele, mesajele şi internetul nelimitate pe teritoriul României şi adăugând noi beneficii.

Conectivitate și voce fără limite în țară

Ca şi până acum, noile abonamente, împreună cu Bonusul Net Nelimitat, au conectivitate nelimitată voce și internet pe teritoriul României și sunt destinate atât clienților existenți la prelungirea contractului, cât și clienților noi. În plus, toate abonamentele nou lansate, care au perioadă minimă contractuală, au acces la serviciul de roaming în Spațiul Economic European (SEE) chiar de la activare, conform reglementărilor Roam Like at Home, aplicabile tuturor clienților din SEE.

Astfel, clienții se vor bucura şi în roaming de minutele şi SMS-urile nelimitate incluse în abonament, precum şi de un număr de GB de internet în roaming SEE (între 4,7GB şi 12GB), în funcție de planul tarifar ales.

ads

Operatorul își păstrează totodată abordarea lansată anul trecut: aceleași abonamente şi pentru clienții rezidențiali (B2C) şi pentru cei de business (B2B). Acestă abordare are în vedere în principal clienții small business (SOHO), a căror nevoie este asemănătoare cu cea a unui client rezidențial şi pentru care compania dorește să ofere o experiență similară în magazine. În același timp, toți clienții business care doresc o experiență personalizată, vor beneficia de tot sprijinul consultanților Telekom Mobile dedicați.

În plus, la doar câteva săptămâni de când Telekom Romania Mobile a devenit rețeaua 100% nelimitată pentru utilizatorii de cartele preplătite cu beneficii active, compania anunță o nouă surpriză prin care răsplătește de această dată clienții de abonamente: toți abonații Telekom Mobile primesc automat beneficii naționale nelimitate între 18 aprilie 2022 – 31 mai 2022.

Telekom Mobile devine astfel rețeaua 100% nelimitată pentru toți abonații săi, oferindu-le cadoul nelimitat: simplu, fără niciun efort, ca să își împărtășească bucuriile şi experiențele, fiind mereu conectați la lucrurile cele mai importante din viața lor.

Oferte cu smartphone

Pentru a simplifica și mai mult experiența clienților, Telekom Mobile a creat pachete speciale cu noile abonamente și telefoane incluse, oferind acces la telefon cu beneficii naționale nelimitate, cu un cost lunar transparent, fără surprize la factură, în spiritul „cât vezi, atât plătești”. Astfel, la portarea de la abonament sau la reînnoirea contractului, tariful de 14 euro/lună include un smartphone la alegere între Samsung Galaxy A13 sau Xiaomi Redmi Note 11.
De asemenea, indiferent de abonamentul ales din noua ofertă (începând de la abonamentul Nelimitat 7), clienții vor beneficia de avantaje la achiziția de telefoane, putând alege dintr-o gamă variată, la prețuri speciale sau cu rate foarte convenabile, fără avans şi dobândă. De exemplu, la abonamentul de 14 Euro/lună, clienții pot alege între Samsung Galaxy A22 5G sau Huawei Nova 9SE, optând pentru plata unei rate de 2 euro/lună, respectiv 4 euro/lună, direct pe factura Telekom.

Odată cu lansarea noului portofoliu, Telekom Romania Mobile va începe și implementarea în comunicare a noii sigle a companiei în forma 1-T-1 (digit-T-digit). Adaptarea siglei companiei arată concentrarea în special pe participarea la viața digitală, pe activitățile durabile și pe coeziunea socială. Schimbarea logoului va fi implementată treptat în toate punctele de interacțiune cu clienții.