HTC 11 va avea Snapdragon 835 și 6GB de RAM, conform unei capturi de ecran pe care apar informațiile citate. Nu degeaba HTC a spus că U Ultra are 821 din cauza penuriei și că vor lansa clar un model cu Snapdragon 835. Doar că mai durează pînă când obțin procesorul nou.

La întâlnirea oficială cu HTC U Ultra am mai aflat un lucru: HTC consideră că ecranul curbat nu este potrivit pentru telefoane. Eu personal tind să cred că nu vor lansa anul acesta un model Edge, deși circulă un astfel de zvon, am văzut și imagini prelucrate pe tema asta, se pare că nu va fi așa. HTC 11 va avea probabil un ecran cu marginile subțiri și atât.

Captura arată secțiunea About Phone (Despre telefon), care indică procesorul Qualcomm Snapdragon 830, 6GB de RAM, Android Nougat 7.12, interfața HTC Sense 9.0. Modelul are stocare internă de 128GB, din care 118GB sunt liberi pentru utilizator. Ecranul are o rezoluție ciudată, 2550×1556 pixeli, diferită de modelele standard (2560×1440), dar și de noul display LG G6 (2880×1440 pixeli). Asta arată doar că ar putea avea și el un format deosebit de restul concurenților.

Cam atât putem vedea în captura de mai jos. Cei care au făcut publică imaginea spun acum că este posibil să fie trucată. Pe de altă parte, informațiile nu sunt așa departe de adevăr. Terminalul ar putea avea ecran de 5.5 inch, iar dacă ecranul nu este Edge ar putea avea sticlă curbată 2.5D.

Anul trecut, HTC 10 a fost foarte bun, dar din cauza scăderii interesului pentru brand și a lipsei de promovare, modelul nu s-a vândut prea bine. Totuși, cei care au dorit un flagship fără problemele Samsung sau iPhone, au putut alege HTC 10. Din punctul meu de vedere competiția e bună, chiar și pentru flagship-uri. Sper să nu rămână doar doi jucători în fruntea industriei.