LG G6 va fi doar prezentat la MWC, exact ca în cazul LG G5, iar lansarea oficială urmează să fie pe 10 martie, spun sursele citate.


Sursa foto.

Știam deja că se lucrează la pregătirea LG G6. Se pare că vor renunța la module, care nu au avut succes, iar noul model va fi rezistent la apă. Terminalul ar putea avea un nou display anunțat oficial de subsidiara companiei, LG Display.

Ecranul este de 5.7 inch, cu formatul 2:1 sau altfel spus 18:9. Rezoluția este QHD+ (2880×1440 pixeli), iar formatul ar putea fi măricel, e mai lung decât modelele 16:9. Marginile ecranului sunt mai subțiri, redus cu 20% față de modelele anterioare, iar consumul de energie se reduce cu 30%, conform declarațiilor.

Modelul va fi mai mare decât LG G5, care a avut anul trecut 5.3 inch pe diagonală. Eu o să fiu la Barcelona în februarie, ne-auzim cu detalii atunci.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!