Adevărul adevărat este că ar trebui ca  iPhone să fie și la noi disponibil la toți operatorii, așa cum este în țările civilizate. Acolo au fost procese, au fost autorități care au luat atitudine. Nu și la noi.

Apoi, nu mai  vorbiți despre “spargerea unui monopol” – e vorba de 3GS, nu de iPhone 4. Concurența va fi reală când toți operatorii vor avea în ofertă același model (ceea ce ar și duce la scăderea prețurilor pentru telefonul Apple).

În plus, despre lansarea iPhone  la Vodafone se discută de mult, de când am fost la evenimentul Galaxy S.  Ar fi știut despre asta și Adrian Seceleanu, dacă ne onora cu prezența, abia acum zvonul s-a transformat în știre. Alex Rădescu a avut primul curajul să scrie despre lansarea iPhone 3GS la Vodafone. 

Dar discuția e veche, pe Softpedia se discută de mult, iar toată lumea se aștepta la lansarea iPhone 4. Ba chiar a fost o discuție despre lansarea iPad 3G.

Probabil că întâlnirea Gadgeteer de mâine de la Vodafone va lămuri situația, oficial. Sper să vedem iPhone 3GS lansat, să testăm gadget-ul și să putem face o comparație reală cu celelalte telefoane testate. Chiar sunt curios dacă Vodafone va lansa și iPhone 4. Așa cum este în țările normale.

Orange urmează să lanseze iPhone 4 în curând, sper să vă pot scrie despre asta. Pînă una alta, revin mâine cu noutăți.