Alcatel Flash abia a fost lansat oficial, este un smartphone de nivel mediu dedicat pasionaților de fotografie, are două camere pe spate și două camere deasupra ecranului, pentru poze selfie. Este relativ bine dotat, dar nu avem deocamdată prețul oficial la care va fi comercializat.

Sursa: Alcatel

Detalii tehnice Alcatel Flash

Noul terminal are un display IPS cu diagonala de 5.5 inch , cu rezoluție Full HD, procesorul este cu 10 nuclee, Mediatek Helio X20, cu două nuclee de mare putere, 4 economice la frecvențe mai mari și 4 economice la frecvențe reduse. Astfel poate duce și aplicații care necesită procesare multi-core, dar și jocuri video și aplicații intense. În același timp cu power saving poate prelungi viața bateriei. Are un acumulator de 3.100 mAh, care ar trebui să reziste câteva ore bune fără probleme.

ads

Telefonul are numai 3GB de RAM, dar care sunt foarte ok pentru aplicațiile obișnuite. Vine cu Android 6.0 și probabil vor lansa ulterior actualizarea la 7.0. Sau poate va rămâne la 6, nu contează atât de tare pentru un telefon mid-range. Se va descurca decent în aplicații indiferent de versiunea de Android.

Stocarea internă este de 32 GB și se poate extinde cu un card microSD. Alcatel Flash are pe spate doi senzori de 13 megapixeli, unul color și unul alb-negru, iar frontal are două camere foto, unul cu 8 megapixeli, altul de 5 megapixeli, iar utilizatorii pot face diverse combinații. Se poate crea efectul de blur pe fundal (bokeh), se pot face Panorame, se pot surprinde mai multe detalii în imagini. Camera de pe spate poate salva imaginiile în format RAW. Au instalat în telefon o serie de aplicații dedicate, precum Super Night Photo sau Super Selfie, de asemenea, au un mod de filmare special, Super Video.

Spatele este metalic, din aluminiu polishat, pentru o experiență plăcută în mână. Marginile arată foarte bine, iar ecranul este de calitate bună. Să vedem însă la ce preț va ajunge în magazine și dacă va fi oficial în România.

Via