Apple iPhone 8 este confirmat oficial, împreună cu modelul Plus. Găsiți toate detaliile în articolul mare de la lansarea iPhone.

Update: iPhone 8 unboxing.

Corpul este realizat din aluminiu, iar spatele este din sticlă. Ambele au boxe stereo, ecrane noi, senzorul Touch ID și Home este similar cu iPhone 7. Apple A11 Bionic este noul procesor, confirmat oficial. Procesorul chiar este six-core, cu 4.3 miliarde de tranzistori. Două nuclee de putere, cu 25% peste A10, patru nuclee economice cu o creștere de putere de 70%. Grafica are trei nuclee, performanță crescută cu 30%.

Ecranul iPhone 8 este tot de 4.7 inch, vedem cu rezoluția, nu a fost anunțată. Zic ei Retina HD display. Încărcarea wireless a fost confirmat.

Camera foto are un nou senzor de 12 megapixeli cu tot felul de tehnologii noi. Aplicația de cameră foto are o serie de aplicații, filtre și procesare peste ceea ce oferea Apple. Filmările slow-motion sunt foarte bine realizate, dar și alte tehnologii. Camera frontală este de 7 megapixeli și are pe ecran o cameră infraroșu pentru scanările 3D.

Trece la partea de Augmented Reality, au prezentat niște jocuri Augmented Reality care merg pe iPhone 8.

Sunt versiuni de 32GB, 128GB, 256GB. Primul este 699 dolari, apoi crește prețul. Revin cu detaliile tehnice pe măsură ce se actualizează informațiile.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!