Asus ROG Phone II va utiliza platforma mobilă de top din 2019, Qualcomm Snapdragon 855 Plus. Nucleele principale al procesorului, Kryo 485 sunt tactate la frecvențe de până la 2,96GHz pentru performanțe de top. Acceleratorul grafic Adreno 640 furnizează performanțe grafice cu 15% mai rapide decât platforma mobilă Snapdragon 855.


Sursa foto.

Asus Republic of Gamers (ROG) a anunțat azi oficial că următoarea generație ROG Phone II va fi primul telefon de gaming din lume bazat pe noua platformă mobilă Snapdragon 855 Plus. ROG Phone II le va oferi utilizatorilor ce mai bună experiență posibilă în jocurile mobile, fiind construit pe baza inovațiilor aduse de apreciatului ROG Phone, ce și-a făcut debutul în 2018. Toate detaliile și specificațiile acestui nou telefon pentru jocuri vor fi anunțate în săptămânile următoare, dar puterea crescută a chipsetului Snapdragon 855 Plus asigură faptul că performanța generală a dispozitivului va face încă un salt înainte.

Procesorul Kryo 485 din componența Snapdragon 855 Plus va rula la frecvențe de până la 2.96GHz, în timp ce grafica Adreno 640 este cu 15% mai rapidă decât în platforma curentă Snapdragon 855. Bazându-se pe această fundație de performanță ridicată în completarea unei serii de noi caracteristici și îmbunătățiri, ROG Phone II este pregătit să surprindă lumea jocurilor mobile. Detaliile complete despre Asus ROG Phone II vor fi anunțate în viitorul apropiat.

Am avut ocazia să văd Asus ROG Phone (ZS600KL), cel mai spectaculos smartphone de gaming din 2018. Telefonul a fost optimizat pentru jocurile mobile și beneficiază de funcții și accesorii cu adevărat spectaculoase. Am văzut și accesoriile pentru sesiuni intense de gaming. Cred că ROG Phone 2 va fi compatibil cu accesoriile și sper să fie la vânzare și la noi câteva dintre ele.

Anul acesta, taiwanezii au lansat și un alt smartphone cu procesor Snapdragon 855, respectiv modelul Zenfone 6, la a cărui lansare am fost personal. Rămâne unul dintre cele mai bune terminale prin raportul calitate/preț, are baterie maximă și o cameră foto bună și cu un mecanism inovator. Am folosit acest telefon în deplasarea din Statele Unite și confirmă la toate capitolele că este un flagship bun. Și are și un preț excelent.