BlackBerry KeyOneva ajunge oficial în România și clienții Vodafone România pot înregistra o precomandă pentru noul model.


Pe link-ul de mai sus aveți primele mele impresii după întâlnirea cu noul terminal, este un smartphone interesant. Acest model este echipat cu tastatură fizică și cu display tactil cu diagonala de 4,5 inch, cu rezoluţie de 1620 x 1080 pixeli și dispune de sistem de operare Android. În ceea ce privește performanțele, noul model are procesor Snapdragon 625, bine că au ales o variantă mai bună decât Snapdragon 430, dar păcat mare că nu au mers măcar pe 820, sau în cel mai rău caz ar fi putut alege 810. Ceva de top, de vârf de gamă, pentru cei din business. Totodată, BlackBerry KEYone dispune de 3GB de memorie RAM și de o capacitate de stocare de 32 GB, care poate fi extinsă cu un card de memorie de până la 2 TB. Beneficiază de o cameră principală de 12 MP și de o capacitate de înregistrare video 4K la 30 de cadre pe secundă.

BlackBerry KEYone include clasica tastatură ergonomică și iluminată, precum şi de un senzor de amprentă. Pe lângă faptul că poți scrie comod, suportă gesturi și short-cut-uri. Apeși pe F se deschide Facebook. Apeși pe G se deschide Gmail. Se pot personaliza toate tastele cu scurtături. Mai mult, dispozitivul este alimentat de un acumulator de 3505 mAh, care poate fi încărcat la jumătate din capacitate în doar 36 de minute. Bateria integrată are 3.505 mAh, un alt aspect pozitiv.

BlackBerry KEYone poate fi achiziționat la un preț începând de la 169 de euro, împreună cu abonamentul Super RED 49. Acest abonament include 8 GB de internet mobil disponibil în țară și în roaming în Spațiul Economic European, alcătuit din Uniunea Europeană plus Islanda, Lichtenstein și Norvegia, minute și SMS-uri nelimitate în orice rețea națională și în roaming în Spațiul Economic European, acces nelimitat la social media (Facebook, Messenger, Instagram, WhatsApp, Pinterest, Twitter, Snapchat, Tumblr, Viber, Message+), precum și 1.000 de minute internaționale pe mobil. Precomenzi se pot face pe site-ul operatorului.