Design-ul iPhone 6, varianta de 4,7 inch, este ca și confirmat. Ca și anul trecut, când v-am arătat înainte cum va fi iPhone 5C sau acum doi ani când vă prezentam design-ul iPhone 5, producătorii de accesorii demonstrează că știu dinainte cum vor fi modelele de top pentru a putea face din timp husele și carcasele care se vor vinde.
Am văzut că sunt imagini și pe alte site-uri, dar eu am primit pozele de la MobileDirect.ro. Nu sunt aceleași imagini, dar confirmă teoria că ăsta va fi design-ul.

iPhone 6 - design final - folie de protectie
iPhone 6 – design final – folie de protectie

Design-ul iPhone 6 confirmă toate zvonurile, inclusiv faptul că ecranul va fi mai mare. Deși sincer dimensiunea de 4,7 va rămâne pentru nostalgicii Apple, cei care spuneau că 3,5″ e bun sau 4″ va rămâne pentru totdeauna. Astăzi și 4,7″ este depășit și tind să cred că Apple va avea și un terminal de 5,5 inch.

iPhone 6 - design final
iPhone 6 – design final

Sunt multe zvonuri privind detaliile tehnice iPhone 6, despre care v-am scris aici. De asemenea se spune că va fi lansat un nou device în vară la WWDC, iar Apple lucrează la produse precum iWatch, glass și altele asemenea. Se vorbea și de un nou iPhone ieftin, deși 5C a fost o dezamăgire.

Galerie foto

0001

0002

0005