iPhone 5C, terminalul ieftin care ar urma să crească cota de piață a Apple, este ca și confirmat după ce principalii producători de accesorii au lansat deja modele de huse și carcase pentru acest model. Deja s-au cheltuit sume impresionante pentru realizarea de noi accesorii care nu s-ar potrivi unui altfel de model smartphone. Producătorii par convinși că Apple va lansa iPhone 5C în septembrie. Vânzătorii de accesorii au deja mock-up-uri după iPhone 5C, modelele pe care vor sta husele în vitrina magazinelor (inclusiv la operatorii telecom). Am pozele de la Mobile Direct.

iphone 5c

Nu știu dacă vă amintiți, dar producătorii de accesorii au fost cei care au confimat iPhone 5 anul trecut înainte de lansare, iar informațiile s-au dovedit reale. De-asta tind să cred că și de data asta producătorii de accesorii au informația despre următorul iPhone chiar de la fabricile care îl produc în momentul de față. Cred că modelul plasticos se va vinde bine, nu cred că va fi cu mult mai ieftin decât iPhone 5 sau 4S, dar va avea nișa sa. Rămâne să vedem care vor fi atuurile unui model scump, un iPhone 5S despre care nu știu ce să cred.

Am vorbit despre iPhone 5C și la Pro TV, iar detaliile tehnice “pe surse” sunt aici. Mai știm că presupusa lansare oficială este pe 10 septembrie.

 

Mock-up iPhone 5C