Nothing a dezvăluit pe 27 februarie designul noului Phone (2a), în cadrul unui eveniment ținut în timpul Mobile World Congress din Barcelona. Mai multe imagini oficiale sunt la final.

Design-ul Nothing Phone (2a)

Design-ul Nothing Phone (2a)

În spatele emblematicelor „ochiuri” reprezentate de camerele aflate în interiorul bobinei NFC se află centrul de inteligență care alimentează telefonul. Celelalte elemente sunt poziționate folosind un sistem circular de grilă. Acesta se extinde până la marginea telefonului pentru a crea colțuri mai rotunjite și pentru a oferi un ecran mai mare. În ansamblu, aceasta conferă device-ului un aspect compact și o senzație mai soft.

Nothing Phone (2a) prezintă o inovație în industrie mulțumită carcasei unibody, cu un unghi de 90° care înconjoară marginile și integrează în mod armonios și modulul dual al camerei. Această structură oferă beneficii atât din punct de vedere estetic, cât și al durității dispozitivului, având o îmbunătățire semnificativă în rezultatele testelor de rezistență.

Totodată, Nothing conferă o senzație de asimetrie echilibrată, în care partea inferioară a telefonului (2a) este intenționat concepută pentru a se diferenția de cea superioară. Capacul bateriei a fost proiectat având ca inspirație harta metroului din New York a lui Massimo Vignelli.

În plus, „proeminența” camerei îndeplinește și rolul de a stabiliza telefonul atunci când se află pe o suprafață plată și de a ajuta la minimizarea obstrucțiilor cauzate de degete atunci când se realizează fotografii.

Oficial vine cu Dimensity 7200 Pro

Nothing, compania de tehnologie cu sediul la Londra, a anunțat deja că Phone (2a) va avea un procesor personalizat Dimensity 7200 Pro.

Construit pe cel mai recent proces de fabricație de 4 nm de a doua generație a TSMC, procesorul Nothing Phone (2a) îndeplinește fără efort orice sarcină, cu o eficiență energetică de neegalat și o viteză extraordinară. Cipul cu 8 nuclee, care poate atinge viteze de până la 2,8 GHz, împreună cu memoria RAM de până la 20 GB și tehnologie RAM Booster, asigură multitasking rapid și fluid pe tot parcursul zilei.

Evenimentul de lansare de pe 5 martie este intitulat Fresh Eyes, iar imaginea teaser arată decupajul camerelor foto pe post de ochi. Din puținele lucruri pe care le știm despre dispozitiv, formele din imaginea teaser se aliniază cu aranjamentul camerei din spate de pe Nothing Phone (2a). Camera foto primară și secundară sunt aliniate lateral și mai aproape de mijlocul spatelui.

Imagini oficiale Nothing Phone (2a)