Samsung Galaxy Note 20, următorul flagship sud-coreean, apare pentru a doua oară fără cameră selfie într-o reclamă Samsung. Prima oară în clipul de reclamă pentru un aer condiționat. A doua oară într-un clip legat de Galaxy Store.
Samsung scapă aproape zilnic câte un detaliu legat de Note 20, ca să le amintească fanilor să pună bani deoparte pentru lansarea din august.

Samsung Galaxy Note 20

Avem deja foarte multe detalii interesante despre Samsung Galaxy Note 20. Este posibil ca, pentru prima dată în istorie, acest model să fie lansat doar cu procesor Qualcomm Snapdragon 865. Asta după o petiție globală semnată de zeci de mii de fani ai companiei, care cred că procesoarele Exynos sunt mai slabe.

Legat de stocare, Samsung a făcut anunțul oficial deja. Modulul de 512GB cu tehnologie UFS 3.1 poate stoca fișierele 8K de mari dimensiuni fără probleme și întârzieri. Comparat cu modulul de 512GB pe UFS 3.0, noua tehnologie aduce viteze de scriere și citire de trei ori mai mari, spune chiar Samsung.

Legat de camera foto, știm deja că Samsung pregătește trei senzori foto noi, unul de 150 de megapixeli, al doilea de 256 megapixeli și cel de top de 600 de megapixeli. Nu știm dacă vor fi pe Note 20, dar este plauzibil, cel puțin unul dintre ei.

Despre design-ul Galaxy Note 20 am vorbit recent. Se pare că va fi printre cele mai arătoase terminale de anul acesta, mult mai interesant decât seria S20.

Imaginile din reclame nu par să arate un ecran cu marginile foarte curbate. Acest lucru indică doar că Note 20 va avea un display similar cu seria S20, cu rate de refresh de 120Hz. Ceea ce este un lucru intereant și util.

Legat de camera de selfie, se discută faptul că Samsung ar fi făcut un senzor foto sub display, o idee care s-a mai discutat, dar părea imposibilă pînă acum. Nu este nimeni sigur că acest lucru s-a întâmplat, iar alții speculează că de fapt este un mecanism de tip pop-out, cum s-a mai văzut la terminale Xiaomi. În orice caz, nu poți spune că arată rău.

Ambele terminale prezentate în reclame video par să aibă un ecran de mari dimensiuni, probabil cel de 6.9 inch, dar cu colțuri diferite de cel de pe S20 Ultra. Sunt convins că în lunile care urmează vom vedea tot mai multe dezvăluiri despre Note 20, astfel încât pînă în iulie el va fi dezvăluit integral. Sunt curios ce inovații va aduce în afară de un nou S-Pen. Cum se află mai multe detalii, revin pe tema asta.