Samsung Galaxy Note 4 are un design similar cu modelele anterioare din serie, dar va avea finisaje mai bune, aparent metal și piele. Cel puțin așa reiese din cele mai recente zvonuri publicate pe GSMArena.  Pe de-o parte e păcat, Note a fost mereu un hit și merita să aibă un refresh de design după atâta timp, chestie care s-a și speculat la un moment dat. Pe de altă parte, fanii Note se vor mulțumi cu modificările de finisaje și cele software, pentru că sunt fani Note deja.

Samsung Galaxy Note 4 via GSMArena
Samsung Galaxy Note 4 via GSMArena

Click pe imagine pentru mărire!

Conform zvonurilor, Samsung Galaxy Note 4 va avea ecran de 5,7 inch, cu rezoluție 2K (2.560 x 1.440 pixeli – QHD). De asemenea, fac pariu că are cel mai bun procesor disponibil acum și 3/4GB de RAM pentru a rămâne cel mai puternic smartphone de pe piață.

Sunt curios dacă sunt inovații legate de S Pen, stylusul care a făcut diferența între Note și celelalte terminale de pe piață. Bateria este sigur mai mare, dar autonomia nu e clar dacă va fi mai bună. Cel mult i-au adăugat Ultra Power Saving Mode de la S5. De asemenea, sunt curios dacă Note va fi protejat la apă/praf cum este acum S5.

Samsung Galaxy Note 4 va fi lansat înainte de IFA Berlin, pe 3 septembrie, în cadrul unui eveniment Unpackded.

 

Via