Samsung Galaxy S II – super-telefonul mobil Tegra 2 – vine în România în luna mai, spun oficialii companiei. A fost prezentat la Barcelona, în cadrul Mobile World Congress, lansarea oficială urmând să aibă loc succesiv pe pieţele din întreaga lume.

Samsung Galaxy SII

Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S II va fi întârziat pe unele piețe, precum India, Samsung India a anunţat pe pagina de Twitter întârzierea lansării smartphone-ului.

Cu toate acestea, Samsung Galaxy S II va fi lansat în Europa începând din aprilie, după cum a fost anunţat, urmând să pătrundă gradual în alte ţări. De asemenea, datele lansărilor vor varia în funcţie de ţară.

Samsung Galaxy S

Samsung Galaxy S II a fost anunțat cu procesor la 1GHz, dual core, platformă Tegra 2, se pare că terminalul smartphone se va lansa cu procesoare de 1,2 GHz. Nu știm dacă folosesc tweak-uri pentru asta. Dar sigur procesorul la 1,2 GHz este deocamdată unic și va oferi un avans suplimentar. Telefonul are 1GB de RAM, 16 sau 32 GB de memorie internă, ecran 4.3 inchi Super AMOLED +. Camera foto de 8 megapixeli face filme Full HD. Și are Bluetooth 3.0.

ads

Planul de lansare pentru România rămâne valabil, urmând că noul Galaxy S ÎI să între pe piaţă locală începând cu cea de-a două jumătate a lunii mai, aşa cum a fost anunţat.

Deocamdată nu avem detalii despre preț pe piața locală.