Samsung Galaxy Zoom este confirmat oficial astăzi. Practic gadgetul îmbină Galaxy S4 și Galaxy Camera pentru a crea un nou device, care să concureze mai degrabă cu Lumia EOS. Ca telefon este un pic cam gros și incomod, dar este adevărat că uneori ai nevoie de zoom-ul optic din camera foto compactă. Doar uneori. Pe de altă parte sunt curios cum va ține bateria 🙂

GALAXY S4 zoom
GALAXY S4 zoom

Samsung Galaxy S4 zoom

Spre deosebire de Galaxy Camera, modelul acesta are un obiectiv cu zoom optic 10X. Senzor este CMOS de 16 megapixeli. Evident, are o mulțime de tehnologii și aplicații foto/video. Chiar dacă aveți un apel în derulare puteți folosi camera foto și fotografia poate fi împărtășită cu persoana cu care vorbești.

Camera dispune de stabilizator optic de imagine, Smart Mode pentru fotografierea automată, dar și modurile Drama Shot sau Action Freeze de la S4.

Concurs! Dai subscribe și câștigi. Apasă play:

Telefonul merge pe Android 4.2 și vine cu aceeași interfață Touchwiz și dotările hardware de la Galaxy S 4 mini.

Tare sunt curios dacă va avea succes 🙂
GALAXY S4 zoom

Dragomir (OLD)

Contul vechi (my old account).

Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Pot fi contactat pe email [email protected] și telefon 0769.066.003.