Google Nexus 3, următoarea versiune a terminalului smartphone pentru dezvoltatori, care probabil va veni cu un nou Android, se pregătește deja de lansare. Din imagine, nu foarte clară, înțeleg că este tot un terminal multimedia, ecran mare, probabil procesoare pe măsură, dar și capacitate de stocare. Ca de obicei Google nu merge pe design, lăsând partea asta pentru jucătorii independenți. Să vedem cine va produce efectiv telefon, sursa zice că e HTC.

Google Nexus 3
Google Nexus 3

Google Nexus 3

Eu aș spune că Google va realiza Nexus 3 cu un alt producător, primul a fost HTC, al doilea Samsung. Cred că vor face unul cu Motorola, sau cu LG. Totuși, deciziile au fost surprinzătoare de fiecare dată, așa că s-ar putea întoarce la colaborarea cu HTC fără probleme. Nu cred că Nexus 2 a făcut vânzări extraordinar de mari, dar sunt convins că a obținut cifre mai mari ca Nexus One. Tare sunt curios cum arată o statistică oficială.

Via RedmondPie.

Dragomir (OLD)

Contul vechi (my old account).

Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Pot fi contactat pe email [email protected]
NU SUNT SERVICE SAU MAGAZIN !