Pe 21 mai o să fiu la Londra la lansarea Honor 20. Nu avem acum foarte multe detalii oficiale despre acest model, dar evenimentul este confirmat oficial prin anunțarea versiunii premium, Honor 20 Moschino Edition.

HONOR 20 Moschino Edition2

Colaborarea vine după o ediție specială reușită pentru modelul anterior, Honor View 20. Spre deosebire însă de colaborarea celor două branduri de anul trecut, de data asta Moschino s-a implicat într-o mai mare măsură în proiectarea designului acestui nou flagship. Brandul, cunoscut pentru designul său îndrăzneț și vesel, a ales de această dată culoarea, materialul și finisajul care pot fi observate pe spatele telefonului cu un design deosebit.

Honor va lansa luna viitoare la Londra Honor 20, cea mai recentă serie de telefoane vârf de gamă, iar una dintre versiunile modelului va fi cu adevărat haute-couture.
Honor 20 Moschino Edition va veni cu un portofel în care telefonul poate fi ținut.

ads

Modelul a fost dezvăluit în premieră pe CNet. Astfel, după ce au targetat mult timp doar tinerii pasionați de tehnologie și de un raport calitate/preț bun, acum Honor atacă clar un segment de fashion. Terminalul va avea culoarea predominantă roșu și presupunem acum că și tema va fi una specială.

Honor 20 pare să aibe camera în display (în gaură) similară cu cea de pe View 20, iar pe spate pare să aibă trei lentile, dacă nu cumva vor fi chiar 4, ca la P30 Pro. Evenimentul din 21 mai marchează prima lansare Honor întâi în Europa și aceste modele vor ajunge în China mai târziu, notează CNet.

Conform primelor zvonuri, Honor 20 va avea un ecran OLED și nu LCD, cu diagonala de 6.1 inch, format 19.5:9, 2340×1080 pixeli. El are același procesor de top ca la View 20, respectiv Kirin 980, cu versiuni de 6 sau 8 GB de RAM, 128 sau 256 GB de stocare internă. Terminalul are camera frontală de 32 de megapixeli față de 25 de megapixeli la View 20, iar pe spate are combinație între senzorul de 48 de megapixeli, a doua cameră de 20 de megapixeli și 8 megapixeli telefoto precum P20 Pro.

Bateria integrată ar urma să fie de 3650 mAh în loc de 4.000, ceea ce mai taie din entuziasm. În rest are toate tehnologiile, are Bluetooth 5.0, USB TYpe-C, WiFi ac, Fast Charging (22.5W). Rămâne de văzut și ce preț va avea noul model.