HTC U11 Plus ar urma să fie lansat în noiembrie și spre deosebire de HTC U11 va aduce design-ul modern, ecran cu margini subțiri, similar cu cel de la LG V30 sau iPhone X. În rest nu sunt schimbări extraordinare.

HTC U11 PLus - computerblog.ro

Sursa foto: Technobuffalo

HTC U11 Plus este primul nou model anunțat de companie după ce s-a confirmat noul parteneriat cu Google. HTC a primit 1,1 miliarde de dolari, din care își va plăti datoriile și va continua să lanseze telefoane, chiar atunci a anunțat și că lucrează la următorul flagship. Acum, HTC U11 Plus ar putea fi doar o nouă variantă a modelului actual, iar compania taiwaneză ar putea pregăti modelul de anul viitor, HTC 12. Să vedem însă ce vor putea aduce pentru a reveni în atenția publicului.

Modelul de anul acesta era foarte bine dotat și cu un design plăcut, dar nu avea nimic care să concureze cu principalii rivali. HTC a anunțat clar că nu dorește ecrane curbate, nu a implementat camera foto duală, nu are practic ceea ce caută lumea la Note 8 sau iPhone X. Iar telefonul era în magazine la prețuri comparabile cu Galaxy S8, care deocamdată este preferat de toată lumea când vine vorba de achiziții.

HTC U11 Plus nu poate avea nici alte dotări hardware, pentru că nu avem procesor nou, iar atunci vor folosi probabil Snapdragon 835. Ecranul HTC U11 Plus va fi 5.99 inch, cu format 18:9 adică 2:1 similar cu LG V30. Design-ul cu margini subțiri este cu siguranță atractiv, dar totul va depinde de prețul final. Dacă costă 900 de euro, toată lumea se va duce pe varianta Samsung sau pe iPhone, în funcție de preferințe.

Singura șansă HTC să revină în top este pe metoda Xiaomi sau OnePlus, să facă un smartphone foarte bun, dar mai ieftin decât Samsung sau Apple. Altfel, oricâte lucruri ar adăuga la el, nu se va vinde. Sper să se prindă de chestia asta înainte să dispară de tot.

Sursa știrii: FoneArena