Huawei Honor 8 a fost confirmat oficial, are detalii tehnice și camera duală de la Huawei P9, dar este din sticlă și are un preț mai accesibil. Huawei a lansat anul trecut brandul Honor ca fiind independent, un brand pentru tinerii independenți.

huawei-honor-8-front-back-compressor

Honor 8

Compania chineză a avut mare succes și cu Honor 7, dar acum noul terminal aduce și mai multă tehnologie de ultimă generație. Terminalul are un display de 5.2 inch, cu rezoluție Full HD, are procesorul Kirin 950, de la modelele de top din 2015, nu Kirin 955 de la P9. Are trei variante, de 32GB cu 3GB de RAM, 32GB cu 4GB de RAM și 64GB cu 4 GB de RAM. Prima variantă ar fi de 300 de dolari, a doua 343 dolari, iar cea de-a treia ar avea un preț de 373 de dolari. Știți cu prețul, transformați în euro și mai puneți niște taxe.

Terminalul are și cameră foto duală, dar nu este folosită aici tehnologia Leica, ci aplicații dezvoltate de Huawei. Ambele camere au senzor de 12 megapixeli, iar cea frontală este de 8 megapixeli. Lansarea oficială ar fi pe 19 iulie, dacă informațiile sunt confirmate pînă la capăt.

ads

Honor 8 vine cu Android 6.0.1, cu interfața Huawei Emui 4.1, iar bateria integrată este de 3.000 mAh. Cu alte cuvinte este un model realizat după P9, cu o parte din funcțiile lui, dar mai accesibil ca și cost. Eu cred că mulți vor lua Huawei P9 Lite, care este și mai accesibil, dar văd multe șanse și pentru Honor 8.

Honor 8 este dual-SIM, dar puteți folosi unul dintre sloturile de SIM pentru carduri micro-SD, așa că se poate extinde stocarea internă foarte ușor. Depinde dacă aveți nevoie de două SIM-uri sau nu. Sau le puteți folosi alternativ, nu cred că ar fi o problemă.

Terminalul are toate funcțiile dorite la un smartphone, respectiv WiFi, Bluetooth, GPS, chiar și Radio FM. Este 4G / LTE și are toți senzorii de care ai nevoie pentru aplicații. Să vedem când va veni oficial și în Europa.

Via Pocket-Lint