Noul vârf de gamă al comaniei chineze, Huawei Mate 8, care domină topul de performanță Antutu, a fost prezentat oficial și la CES 2016. Are un design bun, materiale premium, cel mai puternic procesor la ora actuală și autonomie bună.

huawei mate 8

Huawei Mate 8 are un procesor Kirin 950, realizat în laboratoarele companiei. Ei susțin că au crescut puterea CPU-ului cu 100%, oferind în plus o performanță a GPU-ului mai mare cu până 125%. În același timp, Kirin 950 oferă o eficiență a consumului de energie de până la 70%, în comparație cu procesorul Kirin 925. Are patru nuclee de putre, Cortex A72 la 2,3 GHz, plus patru nuclee economice, Cortex A53 la 1,8 GHz.
Huawei Mate 8 are ecran Full HD cu diagonala de 6 inch, iar bateria intergrată este de 4.000 mAh. Datorită tehnologiei de încărcare rapidă, telefonul poate fi încărcat în doar 30 de minute, care sunt suficiente pentru o zi de utilizare.

Terminalul vine cu Android 6.0 și interfața proprietară Huawei, EMUI 4.0. Un nou senzor de amprentă crește securitatea și viteza cu care este deblocat ecranul.

Huawei Mate 8 are o cameră foto cu senzor de 16 megapixeli, cu senzor de imagine Sony și o cameră secundară pentru fotografii selfie de 8 megapixeli.

Pe lângă tehnologiile obișnuite, inginerii Huawei au realizat o funcție hands-free, botezată Super Hands Free 3.0, care permite operarea comodă a terminalului.

Este în continuare telefon dual-SIM, cu tehnologii 4G suportate în toată lmea. Corpul ubibody este realizat din aluminiu. Neoficial, prețul pentru Europa este de circa 600 de euro.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!